Jobbe hos oss?

Lyst til å jobbe på Waxing Palace?

Vi har 2 ledige stillinger tilgjengelig, heltid og ett vikariat med muligheter for forlengelse. Du må ha en genuin interesse for voksing og skjønnhetsbehandlinger som hudpleie, fotpleie, negler og vipper og bryn. Vi søker flinke voks og hud terapeuter som ønsker å jobbe i et aktivt team. Du vil få muligheten til å utvikle dine ferdigheter og oppgradere din stilling.

Dere vi søker må være selvstendig og kjent for å være flink i faget og ha god erfaring. Du bør kunne mestre bruken av hardvoks og utføre brasilians voksing. Gode norsk kunnskaper er en stor fordel. Er dette noe du kunne tenkte deg så ta kontakt med oss på post@waxingpalace.no. Send din søknad med cv.

 

Lyst til å leie deg inn som selvstendig næringsdrivende?

Vi har nyoppussede behandlingsrom til utleie hos Waxing Palace sentralt i Oslo. Vi er ute etter deg som er en hyggelig, dyktig og serviceinnstilt. Vi ønsker gjerne en som driver innenfor alternativ medisin, tattoo artist eller kosmetisk sykepleier, hair extentions, negler eller annet.

Du vil tre inn i et hyggelig miljø blant dyktige terapeuter der du vil ha stor frihet. Du vil også få mange nye kunder som er en del av Waxing Palace sin godt opparbeidet kundekrets igjennom 11 år. Du vil få muligheten til å bygge opp en solid kundekrets som vil gi god inntjening ganske raskt.

Du vil ha tilgang til fellesarealer som pauserom, vaskerom og resepsjon.
Leien inkluderer kabinett, etter avtale med eller uten behandlingsbenk.

Pris: Behandlingsrom kr 8000 pr.mnd.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt på post@waxingpalace.no.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!